Nieuws

Voetbalvereniging Mifano zoekt jeugdtrainers

Voetbalvereniging Mifano uit Mierlo zoekt één, of mogelijk meerdere, Trainer(s)/Coach(es) voor diverse selectie elftallen in de bovenbouw van de jeugdafdeling.

Mifano is de enige voetbalvereniging in Mierlo met ca. 650 leden, 21 juniorenteams en 8 seniorenteams, en bestaat inmiddels 90 jaar. Het senioren vaandelteam speelt 4e klasse. MIFANO is een vereniging die leunt en steunt op ca 150 vrijwilligers. Gezelligheid staat hoog in het vaandel, ambitie wordt zeker niet vergeten. Bij MIFANO wordt al jaren een stabiel technisch en financieel beleid gevoerd waarbij het ontwikkelen van de jeugdafdeling één van de speerpunten is.

Voor het seizoen 2020-2021 is de club daarom op zoek naar één of mogelijk meerdere Trainer(s)/Coach(es) voor diverse selectie jeugdelftallen in de bovenbouw.

Mifano is op zoek naar een ambitieuze Trainer/Coach die ervaring heeft met het trainen en coachen van spelers in de leeftijdscategorie JO15 tot en met JO19. Iemand die de juiste (basis) trainerscursus(sen) gevolgd heeft en/of minimaal 5 jaar ervaring heeft als Trainer/Coach van een selectieteam op minimaal 1e klasse niveau. Deze persoon heeft empathie met de spelers maar is ook in staat de discipline te bewaken op basis van vooraf gemaakte afspraken. Technisch onderlegt, voetbal “ademend” en in staat spelers individueel beter te maken en hierdoor de teamprestatie te bevorderen. Zich committerend aan het Jeugdplan van MIFANO. Deze persoon is minimaal twee avonden per week beschikbaar om training te geven en op zaterdag om de wedstrijd te coachen en is sociale betrokkenheid met de spelers en vereniging. De trainer/coach die we zoeken krijgt de beschikking over een top accommodatie met kunstgrasveld, de juiste randvoorwaarden met de juiste materialen. Wij bieden een marktconforme vergoeding en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en/of opleidingen.

Bij geprikkelde interesse nodigen wij geïnteresseerde kandidaten uit om te reageren. Uw contactpersoon is Marc van de Wijdeven, één van de Technisch Jeugd coördinatoren van Mifano. Tel: 06-55897261 of per email op mvdwijdeven@mail.com

Keepersclinic zondag 30 augustus 2020

Op zondag 30 augustus 2020 is er een clinic voor jeugdkeepers van 10-16 jaar. Deze clinic vindt plaats bij [locatie volgt] en duurt van 10.30 tot 12.30 uur.

Meer informatie volgt binnenkort!

Kosten voor deelname aan de keepersclinic bedragen 5 euro per persoon.

Aanmelden kan tot 1 augustus !!!

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Arno Meulendijks via telefoon: 06-21840045 of e-mail info@123voetballen.nl

Klik hier voor AANMELDEN